Om Stucco Art - stuccoart.dk
Marmorpuds, Stucco Lustro, dekorative overflader, godt indeklima,
Marmorpuds. Dekorative vægge, Stucco Lustro,
20140
post-template-default,single,single-post,postid-20140,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Om Stucco Art

PeterSH

 

 

Mit navn er Peter Olund Andersen, jeg er 42 år og er uddannet murer.

 

Jeg har taget flere forskellige Stucco Lustro kurser, med mesteren indenfor marmorpuds, Giovanni Polistena, som underviser.

 

Da jeg første gang blev introduceret for italiensk marmorpuds, blev jeg nysgerrig på hvad det indebar, både materiale og arbejds mæssigt. De forskellige materialer er super lækre at arbejde med, og der er mange forskellige produkter og farvekombinationer.

 

Det jeg sætter pris på, og som driver mig ved at arbejde med italiensk marmorpuds, er at lave en overflade som er eksklusiv i udtrykket, blank og skinnende, og som efterlader en diffusions åben overflade, for et godt indeklima.  Samt at kunne betragte det færdige resultat, når overflader er færdigbehandlet med eller uden bivoks.

 

Stucco Art er en nystartet enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg selv udfører arbejdsopgaverne.