Arbejdsgangen - stuccoart.dk
Marmormaterialet lægges på i flere lag og presses med special-værktøj, så overfladen bliver blank og glat. Dekorative vægge. Alternativ til hvid plastik maling og tapet.
marmorpuds, marmorflader, marmorino, stucco-lustro, venetian plaster, dekorativ puds, flotte vægge, gulve
20215
post-template-default,single,single-post,postid-20215,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Arbejdsgangen

Først skal man sørge for at underlaget er intakt og har en fast vedhæftning.

Dernæst skal man undersøge, om overfladen, der skal arbejdes på, er jævn og lige. Derefter kan man starte med at give overfladen en primer ( Quartz eller Akryl ) – alt efter hvilket produkt, der skal arbejdes med efterfølgende, og om underlaget er pudset med kalkmørtel eller malet på en gips plade.

 

Marmormaterialet lægges på i flere lag og presses med special-værktøj, så overfladen bliver blank og glat. Der er ca. 5 arbejdsgange i en blank Classic, når man skal overholde tørretiderne mellem de forskellige lag. Efter ca. 48 timer kan overfladen poleres med enten bivoks, marseille-sæbe eller paraffin voks, alt afhængig af om der er tale om indendørs eller udendørs eller i en vådzone.